MITINGUL din Bucureşti în IMAGINI. Mii de oameni au ieşit în stradă pentru protest şi au sărbătorit rezultatele exit-poll-urilor. Iohannis, primit cu aplauze în Piaţa Universităţii- GALERIE FOTO

Mii de oameni au protestat în Bucureşti timp de aproximativ opt ore, pentru prelungirea scrutinului în diaspora şi împotriva autorităţilor şi a lui Victor Ponta. Klaus Iohannis a ajuns, duminică noapte, în jurul orei 23:48, în Piaţa Universităţii, a stat aproximativ o jumătate de oră.

3897 afișări
Imaginea articolului MITINGUL din Bucureşti în IMAGINI. Mii de oameni au ieşit în stradă pentru protest şi au sărbătorit rezultatele exit-poll-urilor. Iohannis, primit cu aplauze în Piaţa Universităţii- GALERIE FOTO

Klaus Iohannis (Imagine: Marius Dumbraveanu/ Mediafax Foto)

Majoritatea manifestanţilor de la Piaţa Universităţii au plecat, după aproape opt ore de miting, care a început ca un protest faţă de organizarea alegerilor în diaspora şi s-a încheiat cu bucuria victoriei lui Klaus Iohannis.

Întorşi la Universitate, după un protest în faţa Guvernului şi o încercare de a face acelaşi lucru şi la sediul PSD, oprită însă de forţele de ordine, miile de oameni au scandat în continuare mesaje împotriva lui Victor Ponta şi a partidului pe care îl conduce şi chiar au purtat o cruce cu textul "PSD. Victor Ponta. d. 2014".

GALERIE FOTO

 Klaus Iohannis a ajuns, duminică noapte, în Piaţa Universităţii, unde mii de manifestanţi scandau "Iohannis", "Jos Ponta" şi "Ole, ole, Victor Ponta nu mai e".

GALERIE FOTO

Iohannis a ajuns în Piaţa Universităţii în jurul orei 23.40, fiind primit cu aplauze de manifestanţi, care au scandat "Klaus, Klaus, Klaus, ne-ai scăpat de Mickey Mouse", şi a plecat după aproximativ jumătate de oră, el plimbându-se prin mulţime şi salutând oamenii.

Iohannis a salutat mulţimea, în timp ce manifestanţii cântau imnul naţional.

GALERIE FOTO

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici