Mizerie, ustensile nepotrivite şi produse fără dată de valabilitate, în cantine din Portul Constanţa | FOTO, VIDEO

Mai multe cantine care funcţionează în Portul Constanţa au fost închise de comisarii de la Protecţia Consumatorilor, din cauza abaterilor constatate, între care mizerie şi condiţii neconforme, transmite corespondentul MEDIAFAX.

319 afișări
Imaginea articolului Mizerie, ustensile nepotrivite şi produse fără dată de valabilitate, în cantine din Portul Constanţa | FOTO, VIDEO

Mizerie, ustensile nepotrivite şi produse fără dată de valabilitate, în cantine din Portul Constanţa | FOTO, VIDEO

Angajaţii Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor (CJPC) Constanţa au controlat, în ultima săptămână, nouă dintre cantinele care funcţionează în porturile Constanţa şi Constanţa Sud-Agigea.

Potrivit şefului CJPC Constanţa, Horia Constantinescu, în timpul verificărilor la unele cantine au fost descoperite nereguli, cum ar fi mizerie, ustensile şi recipiente nepotrivite pentru alimentaţia publică, produse fără elemente de identificare sau fără dată de valabilitate, dar şi practici comerciale înşelătoare.

Trei dintre unităţile controlate au fost găsite în regulă, dar pentru alte două cantine s-a luat decizia de oprire temporară a activităţii.

În cazul altei unităţi, din cauza abaterilor grave constatate, comisarii vor propune închiderea definitivă a activităţii.

În cadrul acestor verificări, comisarii de la Protecţia Consumatorilor din Constanţa au dat, în total, 12 amenzi, în valoare de 62.000 de lei, şi au retras de la comercializare aproximativ 90 de kilograme de produse alimentare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici