Moarte suspectă a unui copil de 2 ani, în Galaţi. Declaraţiile părinţilor şi observaţiile medicilor nu se potrivesc

  • Un copil de aproximativ 2 ani a murit în condiţii suspecte.
  • Părinţii le-au spus cadrelor medicale că fata s-a înecat.
  • Incidentul a avut loc joi, într-o localitate din judeţul Galaţi.
1660 afișări
Imaginea articolului Moarte suspectă a unui copil de 2 ani, în Galaţi. Declaraţiile părinţilor şi observaţiile medicilor nu se potrivesc

Moarte suspectă a unui copil de 2 ani

Un copil de aproximativ doi ani din localitatea Iveşti a fost găsit mort de echipajele de ambulanţă alertate de părinţi.

Aceştia le-au spus cadrelor medicale că fata s-a înecat, dar salvatorii nu au găsit corpuri străine în organism. Echipajele au făcut manevre de resuscitare însă nu au mai putut face nimic.

Una dintre variantele analizate de anchetatori este o problemă medicală.

„O fetiţă de doi, trei ani a fost preluată de un echipaj de al nostru, de la Ambulanţă. A fost găsită în stop cardiac, deşi iniţial părinţii ar fi spus că s-a înecat cu ceva. La faţa locului a ajuns şi un echipaj SMURD cu medic. S-au efectuat manevre de resuscitare timp de zeci de minute, însă fără răspuns. Nu a fost găsit niciun corp străin. Nici de personalul nostru, nici de cei de la SMURD”, a declarat reprezentantul SAJ Galaţi, Mihai Polinschi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici