Moarte suspectă în Arestul Capitalei. Un coleg de celulă a alertat poliţiştii

Un deţinut din Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă nr. 1 din Bucureşti a murit, marţi dimineaţă, în celula în care se afla, informează Poliţia Capitalei, care mai precizează că procurorii au preluat cazul pentru a stabili cauza decesului. Bărbatul era arestat pentru tentativă de omor.

1814 afișări
Imaginea articolului Moarte suspectă în Arestul Capitalei. Un coleg de celulă a alertat poliţiştii

Deţinut mort în celula de la Arestul Capitalei. Procurorii au preluat cazul

În dimineaţa zilei de marţi, la ora 5:00, poliţiştii de serviciu de la Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă nr. 1 din Bucureşti au fost informaţi de către un deţinut că un coleg de celulă nu mai respiră.

„Personalul medical a intervenit şi a fost solicitat şi un echipaj de ambulanţă, care a declarat decesul persoanei. Bărbatul se afla în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din 20 martie 2019, în baza unui mandat de arestare preventivă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de omor”, informează Poliţia Capitalei.

Procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi poliţiştii de la Serviciul Omoruri au preluat cazul, pentru a stabili cauza şi condiţiile în care a murit bărbatul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici