Moarte suspectă în Capitală: Un bărbat a fost găsit mort în faţa unui bloc din Drumul Taberei

Un bărbat de 55 de ani a fost găsit mort, vineri, în apropierea unui bloc din cartierul bucureştean Drumul Taberei, corpul acestuia având plăgi tăiate în zona gâtului, a pieptului şi a încheieturilor mâinilor, a declarat pentru MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Alexandru Niculae.

326 afișări
Imaginea articolului Moarte suspectă în Capitală: Un bărbat a fost găsit mort în faţa unui bloc din Drumul Taberei

Moarte suspectă în Capitală: Un bărbat a fost găsit mort în faţa unui bloc din Drumul Taberei (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Poliţiştii Serviciului Omoruri care s-au deplasat la faţa locului au descoperit, pe o laterală a blocului, două cuţite, a mai spus Niculae.

Cadavrul a fost transportat la Institutul Naţional de Medicină Legală "Mina Minovici", în vederea efectuării necropsiei.

Cercetările în acest caz sunt continuate de poliţiştii Serviciului Omoruri, sub coordonarea parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici