Moarte tragică. Doi tineri din Târgu-Jiu, intoxicaţi cu monoxid de carbon emanat de o sobă

O tânără de 18 ani şi prietenul ei în vârstă de 20 de ani, ambii din Târgu-Jiu, judeţul Gorj, au murit miercuri dimineaţa, după ce s-au intoxicat cu monoxid de carbon de la o sobă care funcţionează cu lemne. Cei doi au fost descoperiţi de o femeie, care a sunat la 112.

1882 afișări
Imaginea articolului Moarte tragică. Doi tineri din Târgu-Jiu, intoxicaţi cu monoxid de carbon emanat de o sobă

Doi tineri din Târgu-Jiu au murit intoxicaţi cu monoxid de carbon emanat de o sobă

Autorităţile au fost sesizate, miercuri dimineaţa, prin numărul 112 de către o femeie cu privire la faptul că într-o casă situată pe strada Islaz din Târgu-Jiu se află două persoane inconştiente.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Gorj, Florin Chisim, a declarat că la sosirea echipajului ISU, cei doi tineri nu prezentau semne vitale.

„La faţa locului s-au deplasat un echipaj din cadrul Detaşamentului de Pompieri Târgu-Jiu şi două echipaje SAJ, care au constatat că, într-una dintre încăperile locuinţei se aflau două persoane, una de sex feminin, de 18 ani, şi una de sex masculin, de 20 ani, care nu prezentau semne vitale. Din păcate, toate eforturile echipajelor de intervenţie de a-i salva pe tineri au fost în zadar, medicii sosiţi la faţa locului declarând decesul. Cauza tragediei este în curs de stabilire", a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Florin Chisim.

Surse din rândul anchetatorilor au precizat că tinerii s-au intoxicat cu monoxid de carbon provenit de la o sobă care funcţionează cu lemne. Poliţiştii fac cercetări la faţa locului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici