Mobilier urban nou în Bucureşti: Pe ce va da Primăria aproape 25 milioane euro

Administraţia Străzilor Bucureşti a încheiat cu o asociere condusă de constructorul Delta ACM' 93, controlat de omul de afaceri Florea Diaconu, un acord-cadru în valoare de 107,9 milioane lei (24,8 milioane euro) fără TVA, pentru furnizarea şi montarea de mobilier urban în Capitală.

357 afișări
Imaginea articolului Mobilier urban nou în Bucureşti: Pe ce va da Primăria aproape 25 milioane euro

Mobilier urban nou în Bucureşti: Pe ce va da Primăria aproape 25 milioane euro (Imagine: Ovidiu Radu/Mediafax Foto)

Contractul a fost atribuit la 24 noiembrie în urma unei licitaţii deschise, instituţia primind o singură ofertă pentru acest proiect.

Din asociere mai fac parte firmele King Industrial Enterprises, Total Strada şi AA Marketing& Management.

Printre produsele furnizate se numără coşuri de gunoi, lăzi de stocare, bănci, elemente decorative, grătare, jardiniere sau stâlpi de iluminat.

Proiectul este finanţat de la bugetul local şi va fi derulat pe o perioadă de patru ani.

Delta Antrepriză de Construcţii şi Montaj 93 Bucureşti, una dintre cele mai mari companii de construcţii din România, derulează contracte atât pe piaţa locală, unde printre beneficiari se numără CNADNR sau Ministerul Dezvoltării, cât şi în străinătate, semnând în februarie un contract pentru construcţia unui tronson de autostradă în Irak, în valoare de 66,7 milioane de dolari.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici