Modificări la completarea formularului digital care trebuie prezentat la intrarea în România

Perioada de completare a formularului digital care trebuie prezentat la intrarea în România a fost extinsă de la 24 de ore la 72 de ore anterioare prezentării.

816 afișări
Imaginea articolului Modificări la completarea formularului digital care trebuie prezentat la intrarea în România

Modificări la completarea formularului digital care trebuie prezentat la intrarea în România

Secretarul de stat din Ministerul Sănătăţii Andrei Baciu a anunţat, joi, că a fost aprobată Ordonanţa de Urgenţă privind formularul digital de intrare în România.

Practic, a fost prelungit termenul prin care formularul poate fi completat, din dorinţa de a elimina birocraţia, a spus Baciu.

„Dacă până acum aveam 24 de ore să completăm acest formular, am extins această perioadă la 72 de ore înaintea utilizării formularului. Mai mult, sunt şi cele 24 de ore ulterioare trecerii în care poate fi prezentat acest formular. Completarea acestui formular este considerat împlinit atunci când datele sunt corecte, pentru că dacă introducem date eronate sau incomplete nu se cheamă că l-am completat”, a afirmat secretarul de stat din Ministerul Sănătăţii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici