Modul cum se transportă cadavrele la Morga din Galaţi, anchetat de ofiţerii anticorupţie | FOTO

Mai mulţi angajaţi de la Serviciul de Medicină Legală Galaţi au fost duşi, joi, la audieri de ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie, în acest caz fiind efectuate verificări ale unor contracte încheiate între o firmă care transportă persoane decedate la Morgă, transmite corespondentul MEDIAFAX.

2539 afișări
Imaginea articolului Modul cum se transportă cadavrele la Morga din Galaţi, anchetat de ofiţerii anticorupţie | FOTO

Modul cum se transportă cadavrele la Morga din Galaţi, anchetat de ofiţerii anticorupţie | FOTO

VEZI MAI JOS GALERIA FOTO 

Mai multe persoane de la Serviciul de Medicină Legală Galaţi au fost duse la sediul Direcţiei Anticorupţie, joi, în urma unor percheziţii desfăşurate la sediul Spitalului de Urgenţă Sf. Apostol Andrei din oraş.

Surse judiciare au declarat, corespondentului MEDIAFAX, că se fac verificări privind infracţiuini de fals şi abuz în serviciu, vizaţi fiind reprezentantul unei firme şi aproximativ zece angajaţi ai Serviciului de Medicină Legală.

Percheziíile au vizat un contract considerat suspect încheiat de SML Galaţi, înainte de 2013, cu o firmă care transportă persoanele decedate în accidente rutiere, crime sau alte situaţii cauzatoare de moarte, de la locul faptei, la Morgă.

Surse apropiate anchetei spun că ancheta îl vizează direct pe şeful Serviciului de Medicină Legală din Galaţi.

Accesul în interiorul instituţiei a fost blocat pe parcursul zilei de joi, iar din birourile de la Serviciul de Achiziţii au fost ridicate documente.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici