Monitorul Justiţiei: Fiul unui judecător, acuzat că este fals avocat. Baroul Bucureşti: “Nu figurează în evidenţe”

Alexandru Ion-Tudoran, fiul judecătorului Corneliu Bogdan Ion-Tudoran, este acuzat că execită funcţia de avocat, desi nu a fost niciodată membru al Uniunii Naţionale a Barourilor din România, iar întreaga situaţie este girată chiar de tatăl său.

1957 afișări
Imaginea articolului Monitorul Justiţiei: Fiul unui judecător, acuzat că este fals avocat. Baroul Bucureşti: “Nu figurează în evidenţe”

Monitorul Justiţiei: Fiul unui judecător, acuzat că este fals avocat. Baroul Bucureşti: “Nu figurează în evidenţe”

Vă confirm că nu figurează în evidenţele Baroului Bucureşti, nici ca avocat român, în drept românesc, nici ca avocat străin. Nu am cunoştinţă să existe sesizări împotriva domnului Tudoran. Câtă vreme nu este avocat în Baroul Bucureşti, în evidenţele UNBR, baroul nu are competenţa să soluţioneze eventuale sesizări împotriva activităţilor sale de avocat, pentru că nu este”, a declarat decanul Baroului Bucuresti, Ion Dragne, pentru Monitorul Justiţiei.

Întrebat de împuterniciri, decanul Baroului Bucureşti spune că nu au existat sesizări: “Nu am primit oficial niciun fel de sesizare, de la niciun fel de autoritate, nici de la persoane fizice care să fi fost în dispută cu respectivul domn.  (….) dacă primeam o sesizare, o dezbăteam în cadrul consiliului şi luam măsurile pe care le luăm în mod obişnuit”.

Informaţiile au fost publicate de cotidianul „România Liberă”, iar conform sursei citate, Alexandru Ion-Tudoran este fals avocat, fiind girat de către tatăl său judecătorul Secţiei I-a Penală a Curţii de Apel Bucureşti, Corneliu Bogdan Ion-Tudoran. Citeşte CONTINUAREA

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici