Morega: Am discutat cu Păcuraru despre şefia ITM Gorj, dar nu am oferit nimic

Liderul PNL Gorj, Dan Ilie Morega, susţine că discuţia telefonică avută cu ministrul Muncii, Paul Păcuraru, nu a presupus acordarea unor foloase în urma instalării directorului interimar al Inspectoratului Teritorial de Muncă Gorj, transmite corespondentul MEDIAFAX.

3 afișări
Imaginea articolului Morega: Am discutat cu Păcuraru despre şefia ITM Gorj, dar nu am oferit nimic

Morega: Am discutat cu Păcuraru despre şefia ITM Gorj, dar nu am oferit nimic

Liberalul gorjean a declarat, marţi, că dialogul pe care l-a purtat cu Paul Păcuraru a vizat doar rezolvarea problemei lipsei unui şef al Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) Gorj.

Acesta spune că ITM nu avea un şef de câteva luni şi a considerat util să apeleze la ministrul Muncii pentru instalarea actualului director interimar, George Romanescu.

Morega neagă însă că ar fi condiţionat intervenţia lui Paul Păcuraru de acordarea unor foloase necuvenite pentru acesta

Liderul PNL Gorj recunoaşte că deputatul Pantelimon Manta a mers la ministrul Muncii pentru a rezolva această problemă, însă tot fără a-i oferi acestuia bani sau alte bunuri materiale. Morega declară că nu îşi explică pe ce anume se bazează ancheta DNA în cazul ministrului Muncii, dar nu exclude posibilitatea ca şi el să se trezească acuzat sau inculpat în dosarul respectiv.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici