ULTIMA ORĂ  Moscova a întocmit „lista neagră” cu ţările care au avut „acţiuni ostile împotriva Rusiei”. România, luată la ochi

Moscova a dat publicirăţii numele ţările responsabile pentru „acţiuni ostile împotriva Rusiei” sau „neprietenoase”, cum le numeşte Vladimir Putin.

142461 afișări
Imaginea articolului Moscova a întocmit „lista neagră” cu ţările care au avut „acţiuni ostile împotriva Rusiei”. România, luată la ochi

Moscova a întocmit „lista neagră” cu ţările care au avut „acţiuni ostile împotriva Rusiei”. România nu lipseşte

Lista cuprinsă într-un decret al Consiliului de Miniştri al Rusiei include toate ţările Uniunii Europene, Australia, Marea Britanie, Islanda, Canada, Liechtenstein, Monaco, Noua Zeelanda, Norvegia, Coreea de Sud, San Marino, Singapore, SUA, Taiwan, Ucraina, Muntenegru, Elveţia şi Japonia.

Potrivit documentului, „statul rus, cetăţenii şi companiile care au obligaţii în valută străină faţă de creditorii străini care sunt incluşi pe lista ţărilor ostile le vor putea plăti în ruble”. 

Pe frontul din Ucraina, atacul Rusiei vizează „infrastructura de comunicaţii a Ucrainei pentru a reduce accesul cetăţenilor ucraineni la ştiri şi informaţii de încredere”. Este cea mai recentă informare publicată de serviciile secrete ale Ministerului Britanic al Apărării privind situaţia din Ucraina.

„Rusia a raportat că ieri a lovit un turn de televiziune din Harkov, suspendând difuzarea”, informează serviciul de informaţii din Londra. „Acesta urmează unui atac similar care a lovit turnul de televiziune din Kiev pe 1 martie”.

Totuşi, potrivit Ministerului Apărării din Regatul Unit, „accesul la internet din Ucraina este, de asemenea, cel mai probabil întrerupt ca daune colaterale din cauza atacurilor de infrastructură ruseşti. În ultima săptămână, au fost raportate întreruperi de internet în Mariupol, Sumi, Kiev şi Harkov”, conchide informarea.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici