VIDEO  Motocicleta se ciocneşte de maşină cu 300 km/h: motivul pentru care poliţia germană arată accidente rutiere reale

În lupta pentru siguranţa rutieră, poliţia din Germania, a început să publice imagini cu accidente foarte grave cauzate de viteze mari pe drumurile germane pe contul lor de X (fostul Twitter).

1524 afișări
Imaginea articolului Motocicleta se ciocneşte de maşină cu 300 km/h: motivul pentru care poliţia germană arată accidente rutiere reale

Motocicleta se ciocneşte de maşină cu 300 km/h: motivul pentru care poliţia germană arată accidente rutiere reale

Primul accident a avut loc în iulie 2021, când un tânăr de 24 de ani conducea un BMW. Acesta circula cu aproximativ 180 de kilometri pe oră.

„Lângă Baiersdorf, tânărul a fost implicat într-un accident grav. În acest caz, şoferul a avut noroc şi nu a suferit răni vizibile. Accidentul ar fi putut avea rezultate mult mai grave dramatice” , scrie poliţia germană.

Al doilea accident a avut loc pe autostrada A9 în 2020: şoferul motocicletei circula cu 299 de kilometri pe oră şi ajunge să se ciocnească de un autoturism care avea 120 de kilometri pe oră.

Motociclistul a supravieţuit, dar a fost grav rănit. Înregistrarea GoPro arată o parte din dinamica accidentului. „Tu decizi cât de repede conduci”, a comentat poliţia germană.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici