Video Motociclist prins circulând cu 251 de kilometri la oră, fără inspecţia tehnică şi RCA - VIDEO

Un bărbat din Arad a fost prins de poliţişti conducând o motocicletă cu 251 de kilometri la oră pe DN 7, vehicul neavând inspecţia tehnică la zi şi nici RCA, iar arădeanul a primit o amendă de aproape o mie de euro.

1053 afișări

Poliţiştii arădeni au anunţat, marţi, că un motociclist a fost oprit în trafic duminică, pe DN 7, între localităţile Păuliş şi Sâmbăteni, pentru că avea o viteză de 251 de kilometri la oră, adică depăşise viteza legală în zonă cu 151 de kilometri.

Motociclistul are 34 de ani şi este din comuna arădeană Vladimirescu, iar în timpul verificării documentelor poliţiştii au constatat că bărbatul nu avea asigurare RCA şi nici inspecţia tehnică la zi pentru motocicleta Yamaha pe care o conducea.

"S-a constatat că inspecţia tehnică a motocicletei era expirată de patru luni şi că nu avea RCA. În aceste condiţii, conducătorul motocicletei a fost sancţionat contraventional pentru depăşirea limitei legale de viteză, dar şi pentru celelalte două nereguli constatate, cu amendă în cuantum total de 4.345 lei", a declarat Camelia Tuduce, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Arad.

De asemenea, arădeanului i-a fost suspendat dreptul de a conduce pentru 90 de zile şi i-au fost reţinute certificatul şi plăcuţele de înmatriculare ale motocicletei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici