Motociclist spitalizat după ce a fost împuşcat în stomac, în campingul din Râşnov (Video)

Un motociclist în vârstă de 26 de ani, din Bucureşti, a fost internat, în noaptea de vineri spre sâmbătă, la Spitalul Clinic de Urgenţă din Braşov, după ce a fost împuşcat în abdomen de un tânăr din Râşnov, fiul patronului unui camping unde a avut loc o petrecere a motocicliştilor.

116 afișări
Imaginea articolului Motociclist spitalizat după ce a fost împuşcat în stomac, în campingul din Râşnov (Video)

Motociclist spitalizat după ce a fost împuşcat în stomac, în campingul din Râşnov (Imagine: Mediafax Foto)

Incidentul s-a produs la campingul din Râşnov, unde vineri seară a avut loc întâlnirea anuală a motocicliştilor "Kronstad Bykers".

Potrivit lui Mihai Beraru, organizatorul "Kronstad Bykers", conflictul între cei doi tineri a pornit de la faptul că motociclistul a încălcat regulamentul intern al taberei, turând motorul vehiculului după miezul nopţii.

"A fost un conflict între motociclist şi fiul patronului. Există martori care spun că la un moment dat motociclistul ar fi sărit cu o macetă, practic o sabie asupra băiatului şefului campingului unde noi am organizat această întâlnire. Acesta a tras un foc în aer, iar apoi a tras în direcţia colegului nostru motociclist, dar organele de ordine urmează să stabilească dacă a fost legitimă apărare sau nu. Tânărul a fost împuşcat în stomac şi a fost luat de o ambulanţă şi dus la Spitalul Urgenţă din Braşov. Este conştient, iar starea sa este bună", a declarat Beraru.

Pentru aplanarea conflictului a fost necesară intervenţia jandarmilor şi poliţiştilor.

Poliţiştii au început o anchetă pentru a stabili împrejurările în care a avut loc incidentul şi dacă tânărul care a făcut uz de armă are permis port-armă.

Conform reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Braşov, fiul patronului campingului a tras asupra motociclistului cu un pistol cu gloanţe de cauciuc.

"Am fost sesizaţi despre incident prin serviciul de urgenţă 112, iar la faţa locului am constatat că a avut loc un conflict spontan între un motociclist şi unul dintre reprezentanţii societăţii care a găzduit
întâlnirea motocicliştilor. Motociclistul a fost împuşcat cu un pistol cu gloanţe de cauciuc, victima suferind răni la stomac", a declarat lt. Ciprian Aldea, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Braşov.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici