Mureş: Accident soldat cu un mort şi cinci răniţi

O persoană a murit, iar alte cinci au fost rănite în urma unui accident rutier produs, duminică dimineaţă, pe Drumul Naţional 13A, în localitatea mureşeană Fântânele.

540 afișări
Imaginea articolului Mureş: Accident soldat cu un mort şi cinci răniţi

Mureş: Accident soldat cu un mort şi cinci răniţi (Imagine: Ghita Porumb/Arhiva Mediafax Foto)

Şeful Poliţiei Rutiere Mureş, comisarul Lucian Archiudean, a declarat corespondentului MEDIAFAX că accidentul, în care au fost implicate două autoturisme, s-a produs pe fondul unei depăşiri neregulamentare.

În urma accidentului o persoană şi-a pierdut viaţa, iar alte cinci au fost rănite, suferind fracturi şi politraumatisme.

La faţa locului au intervenit cinci echipaje ale SMURD şi ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă, precum şi un echipaj de descarcerare, care a intervenit pentru scoaterea victimelor din maşini. Toate cele cinci persoane rănite au fost transportate la spital cu ambulanţele.

În urma accidentului traficul în zonă a fost blocat timp de aproximativ o oră.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici