Murgeanu: Primarii care nu vor scoate utilajele pe străzi pentru curăţarea zăpezii vor fi amendaţi

Viceprimarul general al Capitalei Răzvan Murgeanu, a declarat, vineri seară, pentru MEDIAFAX, că primarii de sector care nu vor scoate utilajele de deszăpezire pentru curăţarea străzilor vor fi amendaţi.

1 afișare
Imaginea articolului Murgeanu: Primarii care nu vor scoate utilajele pe străzi pentru curăţarea zăpezii vor fi amendaţi

Murgeanu: Primarii care nu vor scoate utilajele pe străzi pentru curăţarea zăpezii vor fi amendaţi

"Sunt foarte pregătit să dau amenzi primarilor de sector care nu vor scoate utilajele pentru a asigura deszăpezirea pe străzile Capitalei", a spus Murgeanu.

Viceprimarul a precizat că inspectorii Primăriei Capitalei sunt pe teren pentru a verifica dacă autorităţile de sector îşi fac treaba.

Răzvan Murgeanu a adăugat că în cazul în care este nevoie, municipalitatea poate oferi ajutor autorităţilor de sector.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, comisarul Christian Ciocan, a declarat, pentru MEDIAFAX, că nu au fost trimise echipaje suplimentare de poliţişti pentru fluidizarea circulaţiei, pentru că deocamdată ninsoarea căzută în Bucureşti nu pune probleme deosebite de trafic.

El a precizat că dacă va ninge în continuare şi circulaţia în Capitală va fi îngreunată din acest motiv, numărul agenţilor de la Brigada de Poliţie Rutieră va fi suplimentat cu poliţişti din aceeaşi structură care fac "muncă de birou", aşa cum s-a întâmplat la începutul anului, când traficul în Capitală a fost aproape "paralizat" în urma ninorii abundente.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici