Muzeul în Aer Liber din Sibiu a obţinut distincţia Tripadvisor Travelers Choice Award 2021

Muzeul în Aer Liber Astra, din Sibiu, a obţinut distincţia Tripadvisor Travelers Choice Award 2021, datorită recenziilor şi opiniilor călătorilor şi turiştilor din întreaga lume.

868 afișări
Imaginea articolului Muzeul în Aer Liber din Sibiu a obţinut distincţia Tripadvisor Travelers Choice Award 2021

FOTO FB/Muzeul Astra

„Suntem bucuroşi de oaspeţii noştri, dar şi de recenziile lor pe site-ul tripadvisor.com! Ele ne-au oferit în acest an distincţia „Travelers Choice Award 2021” sau, pe româneşte, „Alegerea Călătorilor în anul 2021”. Această clasificare este bazată pe recenziile şi opiniile lăsate pe siteul tripadvisor.com de călători sau turişti din întreaga lume. Premiul recunoaşte şi confirmă astfel cele mai bune unităţi de turism în tot ceea ce înseamnă serviciile, calitatea acestora, dar mai ales gradul de satisfacţie al călătorilor”, spun reprezentanţii Muzeului Astra din Sibiu.

Muzeul ASTRA este prezent pe site-ul tripadvisor.com la capitolul „Things to do”, adică lucruri pe care merită să le facă, să le vadă un călător sau un turist atunci când vine în vizită la Sibiu.

„Muzeul ASTRA este cel mai mare muzeu în aer liber din Europa şi cel mai complet (arhitectură tradiţională, meşteşuguri, evenimente, expoziţii la fel), alei de peste 10 km şi peste 400 de clădiri din lemn, piatră, cărămidă reconstruite în muzeu pentru a ilustra cotidianul/ viaţa de zi cu zi a strămoşilor care au trăit în satele României. Diversitatea, multiculturalitatea şi tradiţia păstrate şi retrăite în Muzeul în aer liber din Pădurea Dumbrava sunt principalele atuuri ale Muzeului ASTRA”, este descrierea pe care o fac administratorii site-ului pentru Muzeul în Aer Liber din Sibiu.

În dreptul descrierii sunt postate peste 1.100 de fotografii, lăsate de vizitatorii care au fost în Muzeu, dar şi 922 de rewiew-uri (647 – excelent, 196 – foarte bun, 49 – mediu, 30 – mai puţin bune), care atribuie Muzeului Astra 4 stele şi jumătate, din 5 stele maxim posibile.

Muzeul Astra din Sibiu este cel mai mare muzeu în aer liber din Europa de Sud-Est.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici