N-ai plecat încă în vacanţă? Cum poţi primi gratuit una sau două zile de cazare

Turiştii care vor cumpăra pachete de la agenţiile membre ANAT în perioada 15-31 august pot primi gratuit, pentru preţul plătit, una sau chiar două nopţi de cazare, a anunţat marţi Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism (ANAT).

2095 afișări
Imaginea articolului N-ai plecat încă în vacanţă? Cum poţi primi gratuit una sau două zile de cazare

Litoral (Imagine: Cristian Andreescu/Mediafax Foto)

Programul, realizat în parteneriat cu hotelierii, include oferte speciale precum acordarea unui număr de zile gratuite de vacanţă, după modelul "plăteşti cinci nopţi şi stai şase sau chiar şapte".

"Mai exact, turiştii care solicită informaţii agenţiilor de turism membre ANAT cu privire la vacanţele în România pentru perioada 15-31 august 2011, pot primi pentru preţul plătit una sau două nopţi gratuite de cazare", potrivit asociaţiei.

Programul "Zile gratuite de vacanţă" face parte din proiectul "Vacanţă în ţara mea. 2011, anul ofertelor speciale", care reuneşte mai multe campanii promoţionale distincte, precum "Înscrieri timpurii", "Mini-preţuri de vacanţă", "Supliment la masă", "Vacanţe speciale de evenimente" etc.

Prima ediţie a acestui program, desfăşurat în intervalul 15 iunie-15 iulie 2011, a atras peste 60 de hotelieri de pe litoral, dar şi din staţiuni montane şi mai mult de 150 de agenţii de turism.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici