Napolitane cu cremă de alune de pădure, retras de Lidl de la vânzare. A fost detectată Salmonella

Produsul „Tastino Napolitane cu 72% cremă cu aromă de alune de pădure, 800g“ a fost retras de Lidl, indiferent de termenul de valabilitate, după ce, în urma analizelor, s-a detectat Salmonella Typhimurium. Produsul poate fi returnat în magazine fără prezentarea bonului fiscal.

6488 afișări
Imaginea articolului Napolitane cu cremă de alune de pădure, retras de Lidl de la vânzare. A fost detectată Salmonella

Informarea trimisă ANSVSA, producătorul Pak Rampart d.o.o. recheamă preventiv produsul „Tastino Napolitane cu 72% cremă cu aromă de alune de pădure, 800g“, indiferent de termenele de valabilitate şi loturi.

În urma unei analize efectuate, a fost detectată Salmonella Typhimurium. Salmonella poate provoca afecţiuni grave stomacale sau intestinale (Salmoneloza).

Clienţii care au cumpărat acest produs, indiferent de termenul de valabilitate, sunt rugaţi să ţină cont de retragere şi să nu îl consume.

Din motive ce ţin de siguranţa consumatorului, Lidl România a reacţionat şi a scos produsul de la vânzare, potrivit informării. Acesta poate fi returnat în toate magazinele Lidl, iar contravaloarea acestuia va fi restituită, fără a fi necesară prezentarea bonului fiscal.

Această rechemare vizează exclusiv produsul „Tastino Napolitane cu 72% cremă cu aromă de alune de pădure, 800g“. Alte produse vândute de Lidl România, inclusiv alte produse din gama Tastino, nu sunt afectate de această rechemare.

Produsul „Tastino Napolitane cu 72% cremă cu aromă de alune de pădure, 800g“ a fost distribuit în toată reţeaua de magazine Lidl.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici