Negociatorii ISU Bucureşti intervin pentru a convinge două persoane să coboare de pe acoperiş

Negociatorii din cadrul ISU Bucureşti, alături de poliţiştii din Capitală, intervin miercuri pentru a convinge două persoane să coboare de pe acoperişul unei locuinţe din Sectorul 3.

291 afișări
Imaginea articolului Negociatorii ISU Bucureşti intervin pentru a convinge două persoane să coboare de pe acoperiş

Poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Secţia 11 au fost sesizaţi, prin apel la 112, că două persoane se află pe acoperişul unei locuinţe, din sectorul 3.

La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul secţiei de Poliţie pentru a lua primele măsuri.

De asemenea, intervin şi negociatori şi echipaje din cadrul ISU Bucureşti - Ilfov pentru a convinge cele două persoane să coboare de pe acoperiş.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici