Nelu Tătaru, la Constanţa, la Spitalul de Boli Infecţioase unde nu există niciun caz de îmbolnăvire la cadrele medicale

Ministrul Sănătăţii continuă verificările în teritoriu, după ce a fost la Spitalul din Suceava. Nelu Tătaru se află în Constanţa şi a vizitat Spitalul de Boli Infecţioase, transmite, duminică, Grupul de Comunicare Strategică (GCS). Constanţa este un judeţ cu număr mediu de îmbolnăviri, cu 114 cazuri de infectări cu Covid-19.

3973 afișări
Imaginea articolului Nelu Tătaru, la Constanţa, la Spitalul de Boli Infecţioase unde nu există niciun caz de îmbolnăvire la cadrele medicale

Ministrul Sănătăţii continuă verificările în teritoriu. Nelu Tătaru se află în judeţul Constanţa

Conform sursei citate, ministrul Sănătăţii va vizita şi spaţiile de carantină şi Spitalul Judeţean din Constanţa. 

Datele prezentate de Institutul Naţional de Sănătate Publică vineri nu arătau vreun caz de contaminare în rândul personalului medical din Constanţa. În România, 474 de cadre medicale sunt infectate, cea mai mare parte (318) la Suceava.

Ministrul Sănătăţii a afirmat sâmbătă seara la o televiziune că două focare de coronavirus afectează acum personalul medical din Constanţa şi Braşov, deşi în niciunul dintre judeţe nu a fost raportat vreun caz. 

Nelu Tătaru discută astăzi cu autorităţile locale medicale şi administrative din Constanţa, dar mai ales cu personalul medical implicat direct în actul medical, potrivit GCS.

„Sunt verificate circuitele, stocul de echipamente şi medicamente, realizându-se o analiză a nevoilor pentru a se putea interveni operativ pentru limitarea oricăror riscuri”, precizează GCS.

Ministrul discută cu echipele medicale şi cele de management despre proceduri şi respectarea lor.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
tătaru,
sănătate,
ms

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici