Netflix ar putea să ofere transmisiuni directe despre război

Netflix transmite că evaluează posibilitatea de a introduce show-uri transmise live în oferta sa.

843 afișări
Imaginea articolului Netflix ar putea să ofere transmisiuni directe despre război
Ştiri despre război, show-uri de standup comedy, concursuri de talente la care utilizatorii să poată vota în timp real concurenţii, seriale fără scenariu - toate ar putea deveni o premieră pentru platforma Netflix, care lucrează la o funcţie de live streaming, informează Deadline.
 
Compania s-a confruntat cu o serie de obstacole în ultima perioadă, iar acum încearcă să refacă şi să crească numărul de abonaţi, prin „implicarea” lor în show-urile live, o cale urmată deja de către alţi competitori din piaţă. 
 
Competiţiile şi show-urile live nu vor fi însă şi în domeniul sportului, mai notează sursa citată. 
 
 
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici