Nica: Nu vor fi daţi afară oameni de la DGIPI

Ministrul Administraţiei şi Internelor, Dan Nica, a declarat, vineri, la manifestările prilejuite de Ziua Jandarmeriei Române, că nu vor fi daţi afară oameni de la DGIPI, ci, dimpotrivă, că va fi nevoie să se facă angajări, fiind vacante câteva sute de posturi.

41 afișări
Imaginea articolului Nica: Nu vor fi daţi afară oameni de la DGIPI

Nica: Nu vor fi daţi afară oameni de la DGIPI (Imagine: Mediafax Foto)

Întrebat în legătură cu situaţia de la DGIPI, Dan Nica a răspuns că în cazul acestei instituţii este vorba de un "proces de transformare început de 20 de zile", că "totul trebuie făcut cu grijă", pentru ca această structură să fie una europeană.

Totodată, întrebat dacă vor fi oameni daţi afară de la DGIPI, ministrul a răspuns negativ, adăugând că, dimpotrivă, va mai fi nevoie de oameni.

În prezent, la DGIPI sunt peste 2.000 de angajaţi, fiind totodată, câteva sute de posturi vacante.


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici