Nicolae Văcăroiu a fost externat

Preşedintele Curţii de Conturi, Nicolae Văcăroiu, a fost externat, marţi, în jurul orei 13.30, din Spitalul Clinic de Urgenţă "Floreasca" unde a suferit o intervenţie chirurgicală pe cord deschis, medicii recomandându-i să continue recuperarea post-operatorie.

103 afișări
Imaginea articolului Nicolae Văcăroiu a fost externat

Nicolae Văcăroiu a fost externat (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

"Pacientul este într-o stare bună, va continua recuperarea şi tratamentul recomandat de medici", a declarat Şerban Brădişteanu, şeful echipei care l-a operat pe Nicolae Văcăroiu.

În urmă cu o zi, Văcăroiu a făcut câteva exerciţii de recuperare, într-un centru privat, sub supravegherea doctorilor.

Preşedintele Curţii de Conturi a fost internat miercuri, la Spitalul de Urgenţă Floreasca, având diagnosticul cardiopatie cronică. În ziua următoare a fost operat, iar în timpul intervenţiei, care a durat şapte ore, nu au fost semnalate incidente intraoperatorii.

Medicii i-au făcut mai multe bypass-uri, iar în urma operaţiei va fi îmbunătăţită alimentarea inimii cu sânge.

Imediat ce s-a trezit din anestezie, Văcăroiu le-a spus medicilor că a venit la operaţie fără emoţii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici