Nicolăescu a dotat o sală de protocol din Ministerul Sănătăţii cu mobilier dat fără obligaţii de un prieten - FOTO

Ministrul Eugen Nicolăescu a arătat presei, joi, mobilierul instalat într-o sală de protocol a Ministerului Sănătăţii (MS), precizând că acesta a fost oferit ca sponsorizare de un prieten care deţine un spital privat, fiind vorba despre "o chestie strict personală", care nu îl obligă cu nimic.

236 afișări
Imaginea articolului Nicolăescu a dotat o sală de protocol din Ministerul Sănătăţii cu mobilier dat fără obligaţii de un prieten - FOTO

Nicolăescu a dotat o sală de protocol din Ministerul Sănătăţii cu mobilier dat fără obligaţii de un prieten (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

Demersul ministrului Sănătăţii de a invita presa, în acest scop, la sediul instituţiei pe care o conduce a venit după ce acesta a fost întrebat, tot joi, dacă şi-a schimbat mobilierul de la minister.

"Este o sponsorizare de la un spital privat", a spus Nicolăescu despre mobilierul instalat într-o sală de protocol a ministerului.

Demnitarul le-a mai spus jurnaliştilor că îl cunoaşte de foarte mulţi ani pe cel care a oferit mobilierul, respectiv "o masă, nişte scaune".

"Este un om pe care îl cunosc de foarte mulţi ani şi i-am spus: am această sală, am şi eu nevoie să primesc delegaţii străine. A zis: nicio problemă, ce-ţi trebuie? O masă şi nişte scaune", a relatat Nicolăescu.

Întrebat dacă sponsorizarea în cauză îl obligă cu ceva, ministrul a spus că nu. "Nu. Dimpotrivă, prietenia veche", a răspuns ministrul.

Cu acelaşi prilej, Nicolăescu a ţinut să precizeze că sponsorul mobilierului nu are contracte cu casa de asigurări şi nici cu Ministerul Sănătăţii.

În plus, a arătat ministrul, în momentul în care nu va mai ocupa această funcţie, îi va returna piesele de mobilier.

Întrebat care este valoarea acestei sponsorizării, Nicolăescu a spus că nu i s-a comunicat.

"Aici e chestie strict personală. Atât şi nimic mai mult", a conchis ministrul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici