Nicuşor Dan anunţă lucrări de înlocuire a conductelor din reţeaua de termoficare

Primarul general Nicuşor Dan a anunţat joi începerea unor lucrări de modernizare a reţelei de termoficare.

630 afișări
Imaginea articolului Nicuşor Dan anunţă lucrări de înlocuire a conductelor din reţeaua de termoficare

Nicuşor Dan anunţă lucrări de înlocuire a conductelor din reţeaua de termoficare

Primarul general Nicuşor Dan a anunţat că în aceste zile a fost deschis un şantier nou de modernizare a reţelei de termoficare, în zona Piaţa Romană – Piaţa Victoriei – Bulevardul Ion Mihalache, unde vor fi înlocuite conducte pe o lungime de 11 kilometri.

„În zilele următoare vom deschide două noi şantiere pentru lucrări de termoficare, în zonele Pantelimon şi Progresul, de aproximativ 10 km fiecare. Se lucrează de asemenea la 7 km în zona Ferentari, rest dintr-un şantier de 13 km început anul trecut”, a anunţat Nicuşor Dan.

Conform acestuia, tronsonul Piaţa Romană – Piaţa Victoriei – Bulevardul Ion Mihalache asigură energia termică pentru 66 de blocuri, iar lucrările de modernizare vor creşte parametrii de furnizare pentru locuinţele din aceste blocuri, dar şi nivelul presiunii apei în întreaga zonă.

Lucrările sunt executate fără întreruperea alimentării cu apă caldă şi căldură, fiindcă sunt folosite conducte provizorii, care permit munca de şantier fără afectarea bucureştenilor racordaţi la sistemul centralizat de termoficare.

„Contrar zvonurilor care circulă în această perioadă, nu există niciun risc de insolvenţă legat de Termoenergetica. Toate chestiunile financiare legate de termoficare sunt în atenţia Primăriei Generale şi a Guvernului României şi avem resursele necesare în această perioadă”, a mai transmis primarul general.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici