Nicuşor Dan, despre negocierile pentru deblocarea situaţiei de la STB: 40% din autobuze, troleibuze şi tramvaie sunt pe traseu

Primarul general al Capitalei Nicuşor Dan a spus că negocierile pentru deblocarea situaţiei de la STB continuă luni seara, dar că la sfârşitul zilei 40% din autobuze, troleibuze şi tramvaie sunt pe traseu.

6018 afișări
Imaginea articolului Nicuşor Dan, despre negocierile pentru deblocarea situaţiei de la STB: 40% din autobuze, troleibuze şi tramvaie sunt pe traseu

Nicuşor Dan, despre negocierile pentru deblocarea situaţiei de la STB: 40% din autobuze, troleibuze şi tramvaie sunt pe traseu

„S-a terminat prima rundă între Consiliul de Administraţie al STB şi sindicatele mai mici, acum de la ora 8 are loc o discutie între Consiliul de Administraţie şi sindicatul majoritar, cel care, conform deciziei instanţei, este organizatorul grevei. Vestea bună a zilei de azi este că am început cam cu 20% autobuze, troleibuze, tramvaie în traseu şi am sfârşit-o cu aproape 40%. Deci sunt tot mai mulţi şoferi şi vatmani care înţeleg că această aventură trebuie să se sfârşească”, a spus Nicuşor Dan, la un post de televiziune.

El speră că, în urma negocierilor, greva să se oprească de marţi.

Toate discuţiile care sunt legitime de natură sindicală trebuie să se poarte în cadru legal, fără ca bucueştenii să aibă de suferit”, a mai spus primarul.

Luni este a cincea zi de grevă la Societatea de Transport Bucureşti (STB), după ce negocierile au eşuat. Totuşi, unele mijloace de transport ale societăţii se află pe trasee.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici