Nicuşor Dan: Lucrările de reabilitare şi consolidare a Podului Grant avansează

Lucrările de reabilitare şi consolidare a Podului Grant avansează, iar din luna octombrie vor demara lucrările la structura de rezistenţă a podului, partea principală a acestuia, anunţă primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan.

304 afișări
Imaginea articolului Nicuşor Dan: Lucrările de reabilitare şi consolidare a Podului Grant avansează

Nicuşor Dan: Lucrările de reabilitare şi consolidare a Podului Grant avansează

„Lucrările de reabilitare şi consolidare a Podului Grant avansează. Administraţia Străzilor Bucureşti a executat deja lucrări de decopertare, demontare şi forare pentru consolidarea pilonilor la breteaua E, care asigură urcarea şi coborârea de pe pasaj în Calea Griviţei. În paralel, se fac lucrări pentru reparaţii la structura de rezistenţă a bretelei E, precum şi pentru reabilitarea structurii rutiere. De asemenea, pe pasajul principal şi pe breteaua C – Calea Crângaşi – Pod Grant – Strada Turda, pe ambele sensuri, se fac lucrări pregătitoare pentru consolidarea pilonilor”, scrie pe Facebook Nicuşor Dan.

El precizează că începând de miercuri va fi închisă circulaţia pe breteaua A, ce asigură urcarea pe Podul Grant dinspre Calea Giuleşti, în direcţia Bd. Constructorilor către str. Turda.

„Demarăm lucrările de suprastructură şi infrastructură pentru acest tronson. Circulaţia pe calea principală a podului şi pe Calea Giuleşti nu va fi afectată de aceste restricţii. Din luna octombrie, vom demara lucrările la structura de rezistenţă a podului, partea principală a acestuia”, încheie Dan.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici