Nicuşor Dan: O familie de japonezi a adoptat un pui de căţel din adăpostul ASPA Bragadiru

  • O familie de japonezi a adoptat sâmbătă un pui de căţel din adăpostul ASPA Bragadiru, transmite primarul general Nicuşor Dan.
  • El afirmă că anul trecut, peste 1.300 de căţei au fost adoptaţi din adăposturile ASPA şi prin intermediul târgurilor şi evenimentelor organizate.
116 afișări
Imaginea articolului Nicuşor Dan: O familie de japonezi a adoptat un pui de căţel din adăpostul ASPA Bragadiru

Sursa foto: Facebook/Nicuşor Dan

„O familie de japonezi a adoptat ieri un pui de căţel din adăpostul ASPA Bragadiru. Membrii familiei au venit iniţial la târgul de adopţii organizat de ASPA, dar pentru că nu au găsit acolo ceea ce îşi doreau, au vizitat şi adăpostul din Bragadiru unde le-au fost prezentate mai multe variante de căţei. Un căţel în vârstă de trei luni a reuşit să-i cucerească pe toţi, în special pe cei trei copii ai familiei, cu care s-a împrietenit rapid. Adopţia a fost realizată cu succes, după ce toţi paşii pentru o adopţie responsabilă au fost parcurşi”, scrie pe Facebook Nicuşor Dan.

El afirmă că persoanele care intenţionează că adopte un căţel pot merge la centrele ASPA Bragadiru şi ASPA Mihăileşti sau la unul dintre târgurile de adopţii pe care Primăria Municipiului Bucureşti le organizează prin ASPA.

„Anul trecut, peste 1.300 de căţei au fost adoptaţi din adăposturile ASPA şi prin intermediul târgurilor şi evenimentelor organizate. Toţi căţeii ASPA care sunt propuşi spre adopţie au toate procedurile legale îndeplinite, sunt deparazitaţi intern şi extern, vaccinaţi, microcipaţi şi, dacă vârsta o permite, sterilizaţi”, încheie Dan.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici