Ninsoare, vineri, în aproape toată ţara

Codul galben de ninsori rămâne valabil şi vineri, prognoza realizată de meteorologii de la ANM arătând că va ninge în toate regiunile ţării, mai puţin în Crişana, vântul suflând cu putere în special în Muntenia, Moldova şi Dobrogea.

14 afișări
Imaginea articolului Ninsoare, vineri, în aproape toată ţara

Ninsoare, vineri, în aproape toată ţara (Imagine: Mediafax Foto)

Conform Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM), temperaturile maxime vor fi, în majoritatea regiunilor, negative, maxima absolută la nivelul întregii ţării urmând să nu depăşească 2 grade Celsius.

Meteorologii au emis, joi, o atenţionare Cod galben de ninsori şi vânt, pentru sudul şi sud-estul ţării, valabilă de joi, ora 15.00, până sâmbătă, ora 2.00.

Atenţionarea anunţa că vor fi afectate judeţele Constanţa, Ialomiţa, Călăraşi, Giurgiu, Teleorman, Olt, Dolj, Mehedinţi, Ilfov şi municipiul Bucureşti.

Citeşte şi:

Atenţionare Cod galben de ninsori şi vânt în sudul şi sud-estul ţării

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici