Ninsori abundente în ţară. Corturi pentru mărtişoare din Târgu-Jiu, prăbuşite sub greutatea zăpezii

Mai multe corturi amenajate de Primăria Târgu-Jiu în centrul oraşului, pentru vânzătorii de mărţişoare, s-au prăbuşit, sâmbătă, sub greutatea zăpezii.

157 afișări
Imaginea articolului Ninsori abundente în ţară. Corturi pentru mărtişoare din Târgu-Jiu, prăbuşite sub greutatea zăpezii

Corturi pentru mărtişoare amenajate de Primăria Târgu-Jiu, prăbuşite sub greutatea zăpezii

Corturile au fost amenajate de Primăria Târgu-Jiu în centrul oraşului, pentru vânzătorii de mărţişoare.

Acestea s-au prăbuşit, sâmbătă, sub greutatea zăpezii.

Reprezentanţii Primăriei Târgu-Jiu nu au comentat deocamdată incidentul, dar au trimis o echipă la faţa locului pentru a remedia problemele, fiind ridicate din nou corturile care au căzut sub greutatea zăpezii.

Târgul Mărţişorului va avea loc în centrul oraşului Târgu-Jiu între 25 februarie şi 1 martie, cu posibilitatea de prelungire, la solicitarea comercianţilor. Vineri a avut loc tragerea la sorţi pentru repartizarea locurilor, fiind amenajate 58 de corturi şi 12 căsuţe de lemn.

Judeţul Gorj s-a aflat în ultimele 24 de ore sub avertizare de ninsori, intensificări ale vântului şi răcire accentuată, pe străzile din Târgu-Jiu fiind depus un strat nou de zăpadă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici