Noi date din ancheta cazului Caracal: Căutările au loc pe cinci hectare/ 14 scafandri intervin pe lacul din apropierea casei lui Gheorghe Dincă

14 scafandri intervin pe lacul aflat în apropierea casei suspectului Gheorghe Dincă, iar căutările au loc pe o suprafaţă de cinci hectare, au declarat surse apropiate anchetei, pentru MEDIAFAX. Totodată, firele de păr din maşina suspectului se confirmă a fi ale Alexandrei.

780 afișări
Imaginea articolului Noi date din ancheta cazului Caracal: Căutările au loc pe cinci hectare/ 14 scafandri intervin pe lacul din apropierea casei lui Gheorghe Dincă

Noi date din ancheta cazului Caracal: Căutările au loc pe cinci hectare, 14 scafandri intervin pe lacul din Caracal

Zona de căutare este de aproximativ cinci hectare de luciu de apă, stufăriş şi nuferi, iar adâncimea apei este între doi şi patru metri, cu vizibilitate redusă şi vegetaţie abundentă, au declarat surse apropiate anchetei pentru MEDIAFAX.

Aceleaşi surse anunţă că duminică, pe lacul aflat la un km distanţă de casa suspectului Gheorghe Dincă, intervin 14 scafandri.

Surse judiciare au declarat, pentru MEDIAFAX, că cercelul găsit în maşina suspectului şi firele de păr aparţin Alexandrei Măceşanu, de 15 ani, dispărută miecuri.

Taguri:
crima,
ancheta,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici