Noi detalii despre starea italianului internat la Sibiu. Bărbatul fusese preluat de la aeroport, cu febră

Italianul în vârstă de 30 de ani, sosit la Sibiu cu o cursă aeriană din Viena şi internat cu febră la Boli Infecţioase, este în stare stabilă, cu evoluţie favorabilă, au transmis, marţi, medicii Spitalului de Urgenţă Sibiu.

4440 afișări
Imaginea articolului Noi detalii despre starea italianului internat la Sibiu. Bărbatul fusese preluat de la aeroport, cu febră

Sursa: Profimedia Images

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu, Decebal Todăriţă, a transmis, marţi, că italianul internat luni cu sindrom febril este în stare mai bună.

„Bărbatul este în momentul de faţă asimptomatic, stabil, cu o evoluţie favorabilă faţă de starea din momentul în care a fost adus în cadrul Secţiei Boli Infecţioase. Bărbatului i se efectuează testele uzuale de gripă şi este atent monitorizat în cadrul secţiei, unde se află sub izolare”, a spus Todăriţă.

Probele pentru analize specifice inclusiv pentru coronavirus au fost transmise la Spitalul Clinic din Timişoara şi se aşteaptă rezultatele.

Italianul a ajuns la Sibiu pe ruta Veneţia – Viena – Sibiu, iar când a ajuns în Aeroport avea febră. Având în vedere starea bărbatului şi zona din care venea, s-a luat măsura preluării sale în regim de urgenţă şi internarea în spital.

Ca măsură suplimentară a fost asigurată dezinfecţia fluxurilor de sosiri în Aeroportul Sibiu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici