Noi detalii din cazul Caracal. Tonel Pop: Plicul în care trebuia să fie CD-ul cu apelul Alexandrei la 112 era pus sigilat la dosar, dar gol

Avocatul Tonel Pop a declarat, vineri, că plicul sigilat aflat la dosarul Alexandrei Măceşanu, în care trebuia să fie CD-ul cu înregistrarea la 112, era gol. „Eu mă gândesc cine a pus un plic sigilat şi gol la dosar”, spune Pop.

3755 afișări
Imaginea articolului Noi detalii din cazul Caracal. Tonel Pop: Plicul în care trebuia să fie CD-ul cu apelul Alexandrei la 112 era pus sigilat la dosar, dar gol

Tonel Pop: Plicul în care trebuia să fie CD-ul cu apelul Alexandrei la 112 era la dosar, dar gol

Avocatul familiei Luizei Melencu, Tonel Pop, a studiat timp de mai multe ore dosarul Alexandrei Măceşanu, el declarând că atunci când a vrut să asculte înregistrarea la 112 din momentul când a sunat Alexandra, a aflat că plicul este gol, deşi fusese sigilat.

„Am stat foarte mult pentru şi pentru faptul că circa trei ore au căutat în dosar sau în alte părţi CD-ul cu înregistrarea de la 112. Plicul unde trebuia să fie era sigilat, era ataşat la dosar, dar era gol. După trei ore şi ceva au găsit CD-ul. Nu ştiu dacă este cel original nu cred că este cel original. Din ceea ce am ascultat acolo, se pare că situaţia este total alta decât cea care a fost relatată şi scoasă în evidenţă în presă. Nu o să vă pot spune exact despre ce e vorba dar pot să vă spun că transcriptul nu coincide cu înregistrarea în puncte esenţiale, vitale. Nici nu sunt redate cum s-a ieşit în presă cu tot ceea ce este acolo. Deci lucrurile sunt foarte ”, a spus Tonel Pop.

Acesta spune că se gândeşte dacă nu există o situaţie care poate releva o problemă penală, dat fiind faptul că cineva a pus un ploc gol, sigilat, la dosarul Alexandrei Măceşanu.

„Relevă o altă situaţie de fapt şi alte cu incidente infracţionale, inclusiv de acoperire a poliţiştilor şi a celor care au avut ancheta iniţială. Şi eu mă gândesc cine a pus un plic sigilat şi gol la dosar”, a mai spus Tonel Pop.

Avocatul a precizat că dosarul este oricum incomplet, deoarece lipsesc detaliile privind probele de la lizieră, planşe foto şi imagini video.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici