Noi incendii de vegetaţie în Tenerife. Mii de oameni au fost evacuaţi

Focul a izbucnit în aceeaşi zonă în care flăcările au făcut prăpăd în luna august.

189 afișări
Imaginea articolului Noi incendii de vegetaţie în Tenerife. Mii de oameni au fost evacuaţi

Noi incendii de vegetaţie în Tenerife. Mii de oameni au fost evacuaţi

Pompierii, susţinuţi de şase elicoptere care aruncă apă de la înălţime, luptă cu incendiul care a izbucnit miercuri. Flăcările au izbucnit într-o zonă abruptă din nord-estul insulei spaniole.

Aproximativ 2.400 de persoane au fost evacuate din oraşul Santa Ursula şi alte 600 din La Orotava, ca măsură de precauţie, a anunţat vicepreşedintele guvernului regional, Lope Afonso, potrivit The Guardian.

Zonele turistice de pe insula din Oceanul Atlantic nu au fost afectate, iar cele două aeroporturi funcţionează normal.

Se pare că incendiul a fost provocat de valul de căldură care a lovit Arhipelagul Canare în ultimele zile.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
incendii,
tenerife,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici