Noi incidente. Bătaie în plină stradă la Copşa Mică, în judeţul Sibiu: Nouă persoane au fost implicate

Nouă persoane s-au luat la bătaie, luni seara, pe o stradă din oraşul Copşa Mică, judeţul Sibiu. A fost nevoie de intervenţia mascaţilor pentru a calma spiritele.

6302 afișări
Imaginea articolului Noi incidente. Bătaie în plină stradă la Copşa Mică, în judeţul Sibiu: Nouă persoane au fost implicate

Noi incidente. Bătaie în plină stradă la Copşa Mică, în judeţul Sibiu: Nouă persoane au fost implicate

Poliţiştii din oraşul Copşa Mică au fost solicitaţi să intervină pe strada 1 Decembrie, pentru aplanarea unui conflict între mai multe persoane.

Pentru ca scandalul să nu degenereze, au intervenit mai multe echipaje de poliţişti, inclusiv din cadrul Serviciului de Acţiuni Speciale Sibiu, jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Braşov şi poliţişti locali.

Din primele cercetări, scandalul a izbucnit din cauza unor neînţelegeri mai vechi şi a consumului de alcool, între nouă bărbaţi, cu vârste cuprinse între 25 şi 45 de ani.

„Cei implicaţi s-au agresat reciproc. Din fericire, nicio persoană nu a necesitat intervenţia echipajelor medicale”, a spus Elena Welter, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Sibiu.

Forţele de intervenţie reuşit să restabilească ordinea publică, cei implicaţi părăsind zona în scurt timp de la apariţia oamenilor legii.

În acest caz se fac verificări şi se vor aplica măsuri legale.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici