Noi interceptări în dosarul mitei de 1 milion de euro. Fătuloiu: Sunt prieten cu Nica de l-aş împuşca

Chestorul Dan Fătuloiu a insistat, de zeci de ori, în discuţiile cu omul de afaceri Cătălin Chelu, să primească mita, dând chiar indicaţii pentru locurile unde urmau să se întâlnească. Pentru că ştia că este înregistrat, fostul secretar de stat poate fi, astfel, acuzat de instigare sau de exces de zel.

41 afișări
Imaginea articolului Noi interceptări în dosarul mitei de 1 milion de euro. Fătuloiu: Sunt prieten cu Nica de l-aş împuşca

Noi interceptări în dosarul mitei de 1 milion de euro. Fătuloiu: Sunt prieten cu Nica de l-aş împuşca (Imagine: Cristi Cimpoes/Mediafax Foto)

Dan Fătuloiu: Când îmi daţi primii bani?
Ştefan Badea: Păi, acum vorbesc cu ăsta când începem efectiv."
...
Dan Fătuloiu: Care e preţul?
Gabriel Constantinescu: Dumneavoastră îl stabiliţi.
Dan Fătuloiu: Păi, eu vreţi să îl stabilesc. Dumneavoastră faceţi o evaluare!
....
Fătuloiu: Păi nu, că eu vreau să îmi dea el(nr. Cătălin Chelu) banii în tranşe.
Ştefan Badea: Exact
Fătuloiu: Să mă întâlnesc cu el!

După ce insistă în mai multe rânduri pe lângă oamenii de încredere ai lui Cătălin Chelu, atunci când se întâlneşte cu omul de afaceri, Dan Fătuloiu îl întreabă direct dacă a adus banii.

Citeşte mai multe despre noile interceptări în dosarul mitei de 1 milion de euro pe www.realitatea.net.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici