Noi paturi ATI, disponibilizate în Bucureşti pentru pacienţii cu COVID-19. Anunţul lui Ludovic Orban

  • Săptămâna viitoare vor fi disponibilizate alte paturi ATI pentru pacienţii cu Covid-19
  • Sunt vizate patru spitale din Capitală, dintre care unul este privat
  • Anunţul a fost făcut vineri, la Suceava, de premierul Ludovic Orban
475 afișări
Imaginea articolului Noi paturi ATI, disponibilizate în Bucureşti pentru pacienţii cu COVID-19. Anunţul lui Ludovic Orban

„La nivelul Bucureştiului urmează să se disponibilizeze, în cursul săptămânii viitoare, mai multe paturi ATI la Spitalul Malaxa, la un spital privat, cu care am discutat să ne pună la dispoziţie 30 de paturi pentru secţiile de Terapie Intensivă. De asemenea, mai sunt două spitale care vor pune la dispoziţie câte 6 paturi de Terapie Intensivă pentru pacienţii Covid. Acelasi lucru se întâmplă şi în ţară”, a spus premierul.

Ludovic Orban a anunţat că obiectivul Guvernului este ca săptămâna viitoare să fie operaţionalizate încă 280 de locuri în secţiile de Terapie Intensivă.

„Ministrul Tătaru a emis un ordin în cursul acestei săptămîni prin care a inclus noi spitale, s-au dezvoltat secţii în sptale care deja funcţionau ca unităţi suport Covid. Obiectivul nostru e ca săptămâna viitoare să intre în funcţiune încă 280 de locuri noi în secţiile de Terapie Intensivă”, a mai spus Orban.

Premierul a răspuns astfel întrebărilor jurnaliştilor, în contextul în care mai mulţi pacienţi ATI au fost transferaţi joi cu avionul în spitale din Moldova, după ce în Bucureşti nu au mai fost disponibile locuri în secţiile ATI pentru bolnavii de Covid.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici