Noi prefecţi în Constanţa, Bacău, Teleorman, Vâlcea, Neamţ, Prahova, Brăila, în locul PNL

Guvernul a numit noi prefecţi în judeţele Constanţa, Bacău, Teleorman, Vâlcea, Brăila, Prahova şi Neamţ, printr-un set de hotărâri aprobate în şedinţa de miercuri.

349 afișări
Imaginea articolului Noi prefecţi în Constanţa, Bacău, Teleorman, Vâlcea, Neamţ, Prahova, Brăila, în locul PNL

Guvernul a numit noi prefecţi în judeţele Constanţa, Bacău, Teleorman şi Vâlcea (Imagine: Shutterstock)

Astfel, temporar, prin detaşare, au fost numiţi la conducerea prefecturii actualii subprefecţi Radu Volcinschi (Constanţa), Constantin Pocovnicu (Bacău), Dan Carmen Daniela (Teleorman), Vlad Angheluţă (Neamţ) şi Rodica Paraschiv (Prahova), la Vâlcea fiind numit Dumitru Cornoiu, iar la Brăila postul fiind preluat de Vasilica Vâlcu (Partidul Conservator).

Prin alte hotărâri au fost retraşi din funcţie prefecţii George Lazăr (Neamţ), Şerban Claudiu (Bacău), Mircea Nadolu (Vâlcea), Cristian Soare (Argeş), Cătălin Rotea (Olt), Marius Sersea (Prahova) şi au fost numiţi ca subprefecţi Miu Ciobanu (Caraş-Severin) şi Iuliana Constantinescu (Galaţi).

Toţi cei şase prefecţi schimbaţi acum din funcţie au fost numiţi cu sprijinul PNL.

La Constanţa, postul de prefect este vacant de la finele lunii ianuarie, când Eugen Bola, sprijinit tot de PNL, a demisionat ca urmare a criticilor formulate de Guvern pentru modul în care a intervenit la deszăpeziri.

Tot în şedinţa de miercuri au fost semnate hotărârile de încetare a detaşării pentru subprefecţii Ioan Paulescu (Caraş-Severin), Gabriel Panaitescu (Galaţi).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici