Nou caz de dispariţie: Poliţiştii din Alba caută o fată de 11 ani, care a plecat de la şcoală dar nu a mai ajuns acasă. FOTO

Poliţiştii din Alba caută o fată de 11 ani, care joi a plecat de la şcoală şi nu a mai ajuns acasă. Familia a sesizat poliţia în cursul nopţii de joi spre vineri, iar în acţiunile de căutare au fost implicaţi 30 de poliţişti şi jandarmi.

549 afișări
Imaginea articolului Nou caz de dispariţie: Poliţiştii din Alba caută o fată de 11 ani, care a plecat de la şcoală dar nu a mai ajuns acasă. FOTO

Nou caz de dispariţie: Poliţiştii din Alba caută o fată de 11 ani, care a plecat de la şcoală dar nu a mai ajuns acasă. FOTO

Potrivit IPJ Alba, în noaptea de joi spre vineri o femeie din Alba Iulia a sesizat faptul că în după-amiaza zilei de joi, în jurul orei 17.00, fiica sa, în vârstă de 11 ani, a plecat de la şcoala la care învaţă şi nu a mai ajuns la domiciliu.

Autorităţile au început imediat căutările, în acţiune fiind implicaţi 30 de poliţişti şi jandarmi, dar fata nu a fost găsită.

Denisa Maria Moţoi are 1,55 metri înălţime, o greutate de 35 de kilograme, păr brunet, tuns drept, la nivelul umerilor, ochi căprui şi ten măsliniu. Potrivit poliţiştilor, în momentul plecării, ea purta o geacă roz, blugi albaştri şi pantofi sport de culoare gri. Avea la ea un ghiozdan negru pe care este imprimată imaginea unei bufniţe.

Persoanele care pot da informaţii care să ajute la găsirea fetei sunt rugate să sune la 112 sau să se adreseze celei mai apropiate secţii de poliţie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici