Nou incident la metrou. Circulaţie oprită, după ce un tânăr a fost prins sub tren, la staţia Nicolae Teclu

Un tânăr de 30 de ani a murit, luni seara, după ce a fost lovit de tren în staţia de metrou Nicolae Teclu. Circulaţia este oprită, iar poliţiştii fac cercetări la locul accidentului.

5240 afișări
Imaginea articolului Nou incident la metrou. Circulaţie oprită, după ce un tânăr a fost prins sub tren, la staţia Nicolae Teclu

Nou incident la metrou. Circulaţie oprită, după ce un tânăr a fost prins sub tren, la staţia Nicolae Teclu

Potrivit ISU Bucureşti – Ilfov, tânărul de 30 de ani a fost prins sub metrou, după ce a fost lovit de tren în staţia de metrou Nicolae Teclu.

Pompierii au aşteptat deconectarea de la sursa de electricitate pentru a putea scoate victima.

Din păcate, bărbatul avea leziuni grave, fiind declarat mort. Potrivit unor surse, acesta a fost decapitat.

Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat, fiind luate în calcul atât accidentul, cât şi o posibilă sinucidere.

Circulaţia la metrou este oprită la ora transmiterii acestei ştiri.

Potrivit unor surse, martorii le-au spus salvatorilor că tânărul nu s-a aruncat, ci a coborât, apoi şi-a aşezat capul pe şinele metroului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici