Nouă alertă la incendiul din Drăgăşani. Degajările de fum au reapărut din cauza vântului/ Pompierii intervin de 48 de ore

Autorităţile din Vâlcea au trimis o nouă alertă în cazul incendiului izbucnit la un depozit de cauciucuri din Drăgăşani, după ce au reapărut degajările de fum din cauza vântului. Intervenţia pompierilor durează de 48 de ore.

383 afișări
Imaginea articolului Nouă alertă la incendiul din Drăgăşani. Degajările de fum au reapărut din cauza vântului/ Pompierii intervin de 48 de ore

Nouă alertă la incendiul din Drăgăşani. Degajările de fum au reapărut din cauza vântului

ISU Vâlcea a anunţat, luni, că, din cauza intensificării vântului, au reapărut degajările de fum.

„S-a reimpus avertizarea populaţiei prin intermediul aplicaţiei Ro-Alert, pe o rază de circa 5 kilometri”, spun pompierii.

Pompierii se luptă cu incendiul din Drăgăşani la 48 de ore de la izbucnire.

Sâmbătă, la izbucnirea incendiului de la un depozit de cauciucuri din Drăgăşani, s-a transmis mesaj Ro-Alert pe o rază de 6 kilometri, din cauza degajărilor mari de fum. Pompierii au mutat sute de tone de anvelope pentru lichidarea focului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
cauciucuri,
incendiu,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici