Nouă legătură aeriană între Bucureşti şi Iordania. De când va deveni operaţională

  • O nouă legătură aeriană este introdusă de Wizz Air, între România şi Iordania.
  • Din 15 decembrie va deveni operaţional zborul de pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă şi Aqaba.
885 afișări
Imaginea articolului Nouă legătură aeriană între Bucureşti şi Iordania. De când va deveni operaţională

Nouă legătură aeriană între Bucureşti şi Iordania. De când va deveni operaţională

Wizz Air anunţă introducerea unei noi rute din România către Aqaba, Iordania.

Zborul va fi operaţional din 15 decembrie, de două ori pe săptămână, miercuri şi sâmbătă.

Biletele sunt deja disponibile online şi prin intermediul aplicaţiei pentru mobil, începând de la 49 de lei.

Această nouă rută vine în completarea zborurilor deja operate de pe aeroporturile din România către destinaţii din Orientul Mijlociu, populare pentru vacanţe pe parcursul întregului an.

Astfel, pasagerii români vor putea călători către unul dintre cele mai încântătoare oraşe ale Iordanului cu acest nou zbor.

Singurul oraş cu ieşire la mare din Iordania, Aqaba este un centru urban cu o cultură, istorie şi arhitectură încântătoare, datând din Antichitate. Gazda multor atracţii, Aqaba a devenit unul dintre punctele de interes turistic ale ţării.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici