Nouă localităţi fără energie electrică în urma unei furtuni puternice, în Alba

Nouă localităţi au rămas fără energie electrică, acoperişurile unor locuinţe au fost avariate, iar mai mulţi stâlpi de energie electrică au fost rupţi în urma unor ploi torenţiale însoţite de vijelii puternice şi grindină, produse în noaptea de marţi spre miercuri, în judeţul Alba.

1 afișare
Imaginea articolului Nouă localităţi fără energie electrică în urma unei furtuni puternice, în Alba

Nouă localităţi fără energie electrică în urma unei furtuni puternice, în Alba

Potrivit unui raport al Inspectoratului Pentru Situaţii de Urgenţă Alba, cele mai mari pagube au fost înregistrate în reţeaua de alimentare cu energie electrică,
rafalele puternice de vânt cu aspect de vijelie afectând trei linii de medie tensiune şi 25 de posturi electrice de transformare.

Electrica Alba a mobilizat în zonele afectate mai multe echipe de intervenţie care lucrează la remedierea defecţiunilor.

Cea mai gravă situaţie s-a înregistrat în comuna Valea Lungă, satul Tăuni, unde acoperişurile a şase locuinţe sau anexe gospodăreşti au fost avariate de rafalele puternice de vânt, iar patru stâlpi de energie electrică au fost rupţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici