Nouă trasee RATB, modificate de lucrările la diametrala Nord-Sud a Capitalei

Autobuzele liniilor RATB 122, 126, 137, 138, 168, 178, 226, 268 şi 368 vor circula pe un traseu modificat, de luni, pe sensul de mers spre centrul Capitalei, pe tronsonul Buzeşti - Berzei - Vasile Pârvan, pentru continuarea lucrărilor la obiectivul "Dublarea diametralei Nord-Sud".

Urmărește
674 afișări
Imaginea articolului Nouă trasee RATB, modificate de lucrările la diametrala Nord-Sud a Capitalei

Nouă trasee RATB, modificate de lucrările la diametrala Nord-Sud a Capitalei (Imagine: Andrei Moise/Mediafax Foto)

Potrivit unui comunicat de vineri al RATB, pentru continuarea lucrărilor la obiectivul "Dublarea diametralei Nord-Sud", etapa I, pe tronsonul Buzeşti - Berzei - Vasile Pârvan, începând de luni, se restricţionează traficul rutier în intersecţia străzilor Ştirbei Vodă cu Berzei.

Astfel, liniile de autobuze 122, 126, 137, 138, 168, 178, 226, 268 şi 368 vor circula pe un traseu modificat pe sensul spre centrul Capitalei, de la intersecţia străzilor Ştirbei Vodă cu Berzei, pe străzile Berzei, Vasile Pârvan, Pod Haşdeu, Splaiul Independenţei, Pod Izvor, Bulevardul Schitu Măgureanu, strada Ştirbei Vodă, urmând apoi a reveni pe traseele de bază. Celălalt sens nu se modifică.

Potrivit sursei citate, pe traseul modificat, autobuzele liniilor amintite vor face opriri pe artera Splaiul Independenţei în staţia "Pod Haşdeu".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici