Nouă vameşi de la Stânca-Costeşti şi trei civili, ridicaţi de DIICOT pentru contrabandă

Nouă vameşi şi trei civili au fost ridicaţi, vineri, de anchetatorii de crimă organizată care au monitorizat o reţea de contrabancă cu produse provenite din Ucraina, ajutată în activitatea ilicită de către reprezentanţii Biroului Vamal Stânca-Costeşti, judeţul Botoşani.

755 afișări
Imaginea articolului Nouă vameşi de la Stânca-Costeşti şi trei civili, ridicaţi de DIICOT pentru contrabandă

Nouă vameşi de la Stânca-Costeşti şi trei civili, ridicaţi de DIICOT pentru contrabandă (Imagine: Liviu Chirica/Mediafax Foto)

Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism - Serviciul Teritorial Suceava efectuează 12 percheziţii domiciliare, pe raza judeţului Botoşani, în vederea destructurării unui grup infracţional organizat transfrontalier, specializat în săvârşirea infracţiunii de contrabandă cu produse accizate, provenind din Ucraina.

Activitatea infracţională a membrilor grupării, cetăţeni români şi moldoveni, a fost sprijinită de nouă vameşi din cadrul Biroului Vamal Stânca - Costeşti, judeţul Botoşani.

La sediul DIICOT - Serviciul Teritorial Suceava vor fi conduse 12 persoane în vederea audierii.

Suportul tehnic şi informativ este asigurat de către SRI. Cercetările se efectuează cu sprijinul ofiţerilor de poliţie judiciară din cadrul IPJ Suceava, SIR şi IJJ Suceava.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici