Noul an şcolar aduce pe eMAG o ofertă de peste 420.000 de articole pentru şcoală la preţuri mai mici decât anul trecut şi noi tehnologii pentru copiii din România

  • Pe eMAG, reduceri de până la 20% la peste 2.500 de ghiozdane din oferta eMAG şi a sellerilor din Marketplace
  • Peste 11.200 de modele de ghiozdane disponibile pe eMAG
  • Interesul clienţilor pentru ceasurile inteligente s-a dublat în a doua parte a lunii august, comparativ cu aceeaşi perioadă a anului trecut
78 afișări
Imaginea articolului Noul an şcolar aduce pe eMAG o ofertă de peste 420.000 de articole pentru şcoală la preţuri mai mici decât anul trecut şi noi tehnologii pentru copiii din România

Cu mai puţin de două săptămâni înainte de începerea noului an şcolar, din oferta de peste 420.000 de produse pentru şcoală disponibile pe eMAG, cele mai căutate sunt instrumentele de scris, ghiozdanele şi încălţămintea, dar şi produsele smart, de care clienţii sunt mult mai interesaţi anul acesta. În ultimele zile din luna august, căutările pentru ceasurile şi brăţările inteligente cu funcţii de localizare s-au dublat comparativ cu aceeaşi perioadă a anului trecut.

În acest an,  peste 2.500 de ghiozdane din oferta eMAG şi a sellerilor din Marketplace  beneficiază de reduceri de până la 20%.  În ciuda inflaţiei, care pune în continuare presiune pe bugetele familiilor din România, pe eMAG există, în acest an, variante de ghiozdane chiar mai ieftine decât anul trecut. Cel mai ieftin ghiozdan costă 27 de lei, faţă de 31 de lei anul trecut.

„Cu mai puţin de două săptămâni înainte de începerea noului an şcolar, părinţii au la dispoziţie pe eMAG sute de mii de rechizite şi haine pentru copii. Împreună cu sellerii de pe eMAG Marketplace, am pregătit o ofertă de peste 420.000 de produse, care beneficiază de reduceri în această perioadă, astfel că părinţii au de unde alege lucrurile de care au nevoie pentru copiii lor la preţuri chiar mai mici decât anul trecut. De asemenea peste 1,7 milioane de clienţi au posibilitatea de a de a achita investiţiile în echiparea copiilor şi în 12 rate fixe, în patru rate sau peste 30 zile direct din contul eMAG,” a declarat Irina Pencea, General Manager eMAG România.

Pe lângă rechizite şi produse vestimentare, clienţii caută mult mai mult anul acesta şi ceasuri şi brăţări inteligente. Cu un număr dublu de căutări faţă de anul trecut, clienţii sunt interesaţi de ceasurile inteligente cu funcţii de localizare şi monitorizare, pe care şi le adaugă la Favorite. În topul produselor pe care clienţii le adaugă la Favorite se află pantofii sport pentru copii, urmaţi de rechizite şi haine pentru şcoală, precum rochii, treninguri, bluze, tricouri şi pantaloni. 

Campania Back to school la eMAG se încheie pe data de 17 septembrie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici