Video Noul prefect al Capitalei, convins că va avea o bună colaborare cu Mantale

Noul prefect al Capitalei, Cătălin Deaconescu, a spus, luni, la ceremonia de învestire în funcţie, că a avut o bună colaborare cu Mioara Mantale şi este convins că aşa va fi şi de acum înainte, "pentru binele cetăţeanului bucureştean".

1 afișare

"Am desfăşurat o activitate bună împreună şi sunt convins că aşa va fi şi de acum înainte, pentru că obiective de realizat sunt multe, iar echipa noastră este destul de mică şi va trebui să fim în continuare uniţi pentru realizarea acestor obiective", a declarat Deaconescu.

Ministrul Transporturilor, Ludovic Orban, fost viceprimar al Capitalei, prezent şi el la conferinţă presă prilejuită de învestirea în funcţie a noului prefect, i-a adresat acestuia felicitări, apreciind că poate să îmbunătăţească activitatea Prefecturii.

"I-am urmărit cariera încă de la început, este un om care are capacitatea să răspundă exigenţelor Guvernului în ceea ce priveşte îmbunătăţirea activităţii Prefecturii în municipiul Bucureşti. I-am solicitat să acorde o atenţie deosebită îmbunătăţirii calităţii serviciilor furnizate de instituţiile deconcentrate din Bucureşti în baza unei analize a fiecărei instituţii, începând de la Casa de Pensii până la Direcţia Sanitar Veterinară şi de la Agenţia de Ocupare a Forţei de Muncă, până la Direcţia Finanţelor Publice, în acest sens urmând să se aplece pe susţinerea unor proiecte care vor trebui să demareze privind relaţia între administraţiile speciale şi contribuabili în sensul informatizării, a plăţii on-line", a afirmat Orban.

Mioara Mantale (fost membru PD) a fost înlocuită, marţea trecută, din funcţia de prefect al Capitalei cu subprefectul Cătălin Deaconescu. Aceasta va ocupa funcţia de suprefect al Capitalei.

Fostul prefect al Capitalei a anunţat, luni, că va ataca în instanţă decizia Guvernului de înlocuire a sa din funcţia de prefect al Capitalei, apreciind că această măsură este nelegală, netemeinică şi reprezintă un abuz şi un exces de putere din partea Executivului.

"Consider această hotărâre nelegală şi netemeinică, pentru că modalitatea de modificare a raporturilor de serviciu a înalţilor funcţionari publici este reglementată de statutul funcţionarului public şi alte legi, care au fost încălcate. Nu se respectă principii fundamentale ca legalitate, obiectivitate, imparţialitate, transparenţă", a spus Mioara Mantale în conferinţa de presă cu ocazia ceremoniei de învestire a noului prefect al Capitalei.

Totodată, Mioara Mantale l-a felicitat pe noul prefect al Capitalei Cătălin Deaconescu şi i-a spus că este alături de el şi că îl asigură de toată colaborarea ei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici