Noul prefect al Capitalei, Mihai Atănăsoaei, a depus jurământul

Noul prefect al Capitalei, Mihai Cristian Atănăsoaei, a depus, sâmbătă, în prezenţa premierului Emil Boc, jurământul la învestirea în funcţie, pe care o va ocupa temporar până la organizarea concursului de ocupare a postului.

160 afișări
Imaginea articolului Noul prefect al Capitalei, Mihai Atănăsoaei, a depus jurământul

Noul prefect al Capitalei, Mihai Atănăsoaei, a depus jurământul

Alături de noul prefect al Capitalei, au depus jurământul de învestire în funcţie şi noii subprefecţi Mariana Câmpurean şi Florin Costinel Gheorghe, desemnaţi interimar până la organizarea concursului de ocupare a posturilor.

Înainte de depunerea jurământului de către prefectul şi subprefecţii Capitalei, premierul Emil Boc i-a mulţumit fostului prefect Ioan Ţincu pentru activitatea pe care a desfăşurat-o şi i-a urat succes în activităţile viitoare. Premierul a citit apoi hotărârilor prin care Mihai Cristian Atănăsoaei, Mariana Câmpurean şi Florin Costinel Gheorghe au fost desemnaţi să exercite temporar funcţiile publice.

Prefectul Atănăsoaei a spus, după depunerea jurământuluui, că mulţumeşte Guvernului şi primului-ministru pentru încrederea acordată, arătând că numirea este onorantă, dar în acelaşi timp încărcată de responsabilităţi, pentru că este reprezentantul Executivului, responsabil cu respectarea ordinii şi legii publice.

Atănăsoaei a spus că Instituţia Prefectului trebuie să redevină model pentru celelalte instituţii din administraţia publică locală.

Noul prefect al Capitalei îşi propune ca în mandatul său să dea dovadă de transparenţă şi imparţialitate, lucruri pe care le doreşte şi de la partenerii săi de lucru.

Totodată, cei doi subprefecţi i-au mulţumit noului prefect, precum şi Guvernului pentru încrederea acordată.

Citeşte şi:

Mihai Atănăsoaei, noul prefect al Capitalei


 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici